DESPRE NOI_copy_1

Austrotherm, expertul Dumneavoastră în termoizolaţii, face parte din grupul austriac Schmid-Industrie-Holding şi deţine în prezent 18 fabrici de polistiren în 11 ţări în Europa Centrală şi de Est.

Având la bază tehnologia şi calitatea austriacă, Austrotherm Com SRL deţine în România trei fabrici de polistiren expandat şi extrudat, în Bucureşti şi localitatea Horia, jud. Neamţ, capacitatea anuală de producţie a acestora fiind de 700.000 m³ de polistiren expandat şi 150.000 m³ de polistiren extrudat.

În cei peste 14 ani de activitate pe piaţa din România, ne-am concentrat atenţia pe producţia de materiale termoizolante, astfel încât să vă asigurăm confortul termic al locuinţei şi reducerea cheltuielilor de întreţinere. Garanţia produselor noastre o reprezintă standardul de calitate impus de normele în vigoare ale Comunităţii Europene.

Pe lângă termoizolaţii, Austrotherm produce şi profile pentru faţadă, într-o gamă impresionantă, de la ancadramente pentru uşi şi ferestre, solbancuri şi cornişe, chei de boltă şi capiteluri, la pietre de bosaj şi multe altele. Acestea sunt rezistente la încovoiere, se prelucreză uşor şi pot fi utilizate atât în restaurarea clădirilor vechi, permiţând menţinerea stilului arhitectural, cât şi pentru construcţiile noi, conferindu-le un aspect special.

Cercetarea şi inovaţia sunt principalele noastre atuuri pentru a garanta produselor calitatea care ne-a consacrat.
Dezvoltând produse noi şi optimizând în permanenţă procesele de fabricaţie, oferim soluţii tehnice inovatoare atât arhitecţilor, constructorilor şi distribuitorilor de materiale de construcţii, cât şi celor care construiesc în regim privat.

Oferim suport tehnic pentru calculele de fizică a construcţiilor, cât şi consiliere tehnică în funcție de specificaţiile
fiecărui proiect.